Evet, farklı firmadan satın almış olduğunuz tüm alan adlarınız için bizden hosting satın alabilirsiniz. Domain sahipliği ile hosting sahipliği birbirinden farklı kavramlardır. Domain adınızı nereden almış olursanız olun, sadece basit bir nameserver değişikliği ile dünyadaki herhangi bir şirkete kolayca bağlayarak hosting hizmetinizi oradan alabilirsiniz.

Alan adınızı farklı bir firmadan aldıysanız ve BeyazHosting.com sunucuları üzerinde kullanmak istiyorsanız, alan adınızı aldığınız firmanın kontrol panelinden DNS (Nameserver) değişikliği yapmanız gerekiyor. Nameserver değişikliği yapmanıza alan adınızı aldığınız tüm firmalar destek verecektir.

Kullanmanız gereken nameserver adresleri size hosting satın aldığınızda tarafımızdan e-posta gönderilerek iletilir. Aksi belirtilmedikçe nameserver adresleriniz şöyledir:

DNS1: ns1.beyazhosting.com
DNS2: ns2.beyazhosting.com

DNS kayıtlarınızı nasıl güncelleyeceğinizi bilemiyorsanız, alan adınızı kayıt ettiğiniz firmaya danışarak bu işlemleri  yaptırabilirsiniz. Tüm bu işlemleri yaptığınızda 4-12 saat içerisinde alan adınız yeni DNS adreslerine yönlenmiş olacaktır.

] }